CBD olja hjälpte till att hantera nedstämdheten

CBD olja var något jag kom i kontakt med i samband med att mitt äktenskap sprack och försvann. Jag heter Henrik och är 43 år gammal och bor i Skellefteå.

Jag hade varit tillsammans med min fru i nästan 20 års tid. Problemet var att vi bråkade alldeles för mycket innan hon till slut lämnade in en ansökan om skilsmässa. Som blev startskottet på ett nytt mer fattigt liv i ensamhet. Jag var helt knäckt naturligtvis men ville absolut inte bygga upp ett nytt beroende med sprit och cigaretter.

Detta var första gången jag på ett internetforum läste om CBD olja

Och den lugnande effekt som den kunde ha på stress, ångest och nedstämdhet. Det var många nätter som jag låg och inte kunde sova någonting. Men jag började titta närmare på ett sätt att faktiskt kunna använda CBD olja. Så behovet som ni förstår var väldigt stort. Visste ju att det fanns en del olika affärer här i bygden som säljer e-cigg. Som behövs för att jag ska kunna använda mig av CBD olja. Dagen efter åkte jag och fixade en sån och efter det så har det blivit en mycket lättare vardag. Jag har börjat skapa rutiner när jag kan ta min dos utav CBD oljan. Både dagtid och innan det är sovdags. Det är när jag ligger och inte kan sova som tankarna sticker iväg hela tiden runt i huvudet på mig. Och tankarna till alla fina stunder med förra frugan kommer tillbaka.

Självklart kommer detta ta en lång tid att smälta

Men tack vare CBD olja kan jag åtminstone nu ha en mycket mer kontrollerad. Och lugnare livsstil jämfört med vad jag klarade av innan dess. Känner mig inte alls lika trött och lika nere som tidigare.

Det kanske dessutom är dags inom en snar framtid för mig att försöka börja leta efter kärleken på nytt. Rådet till alla där ute som röker vanliga cigaretter eller snusar ge: CBD Oljan en chans! Det är ingenting du kommer att ångra överhuvudtaget. Du kanske tycker att det låter enkelt, tro mig, det är faktiskt enkelt! En sak i taget. Må bäst allihopa.

Henrik