E Cigg räddade min kärleksrelation!

Har du hört talas om e cigg? Röker du vanliga cigaretter?

Har du någon i din närhet som klagar över stanken? Då är du i precis samma sits som jag var i för drygt ett år sedan. En del människor ser det som djävulens påfund och du blir behandlad därefter. Jag heter Henrik, är 37 år och jobbar som snickare. Min flickvän Sara jobbar som frisör.

När jag la av med snusandet

Övergick jag, ovetande om att e cigg fanns, över till vanliga cigaretter. Ett beslut som höll på att spräcka mitt förhållande till kvinnan i mitt liv. Om hon tyckte att mitt snusande var äckligt så var det här ännu värre. Hon sa att hon blev spyfärdig av stanken och ställde ett ultimatum: sluta rök eller så måste jag flytta.

Om ni har rökt själva så vet ni säkert hur svårt det är att sluta när man väl är inne i det. Jag satt en kväll vid datorn och surfade runt på lite olika forum där jag på olika forum läste om folk med samma problem. Och rätt snart kunde jag urskilja en röd tråd och en lösning på mångas gemensamma problem.

Lösningen heter E-cigaretter

Dom varken luktar illa eller är ens i närheten så farliga för folks hälsa som vanliga cigg. Med e cigg kan man välja sina egna smaker och till och med ta ett bloss när man vistas inomhus. Toppen tänkte jag som inte vill eller kan ge upp suget efter nikotin helt.

Jag la en beställning från ecocig.se och klickade även hem lite olika e-juicer. Min favorit har blivit Jordgubb, perfekt eftersom min tjej Sara även älskar den doften.

Är så jävla glad att jag hittade e cigg och e ciggen hittade mig

Och om man ska hårdra det hela så brukar jag säga att e ciggen räddade min kärleksrelation. Den bästa gåvan här i livet jag kan tänka mig, eciggen liksom min tjej är i mitt liv för att stanna. Kan verkligen rekommendera andra att använda e cigg, det funkar verkligen utmärkt!